Víz, Gőz, Jég, Természet -Téli kalandok a Zalában

A tavalyi nagyon jó hangulatban telt téli vízitúra után idén már hagyományőrző jelleggel szervezzük meg a Hévízi evezést! Idén a már két napos programot további érdekes és kalandos programokkal egészítettük ki!
Magyarországon az egyik legismertebb, mínusz fokok közepette is evezhető folyó a Hévízi patak! Mivel a termálvizű Hévízi tó lefolyásáról van szó, még télen is 18 fok körüli a víz hőmérséklete! A meleg víznek köszönhetően egyedi életkörülményeket teremt a csatornában, ami mind Magyarország, mind Európa-szerte egyedülálló. A trópusi folyókra emlékeztető növényflórát rendkívül gazdag halfauna egészíti ki!
Az evezést kiegészítjük a szállásunkon megszervezett természetbúvár bemutatókkal: kézbe foghatunk majd aprótestű tollas szotyi evőket, Zala dombjai között elveszett ősi kincsek után fogunk kutatni, ritkán látott téli égen fürkésszük a csillagokat, éjjeli termálfürdőzéssel pihenjük ki a nap fáradalmait, stb. (Csak nagyon zárójelben jegyezzük meg, hogy amennyiben a Balaton is befagy, akkor korcsolyázásra is lesz lehetőség.)
Aki már volt evezni velünk nyáron, az tudja, aki most jön először, meglátja!
Részletek és jelentkezés: